Ring og hør mere

22 52 55 80

Screening af hus eller bygninger

Screening af hus eller bygninger

Står du med et hus eller bygninger der skal nedrives kan vi give dig et tilbud på selve nedrivningen eller renoveringen, men inden skal der foretages en miljø screening af bygningen for farligt affald som ASBEST, Bly og PCB, mm.

Ud fra screeningen, får du en miljørapport som vil danne grundlag for et nedrivnings- eller renoveringstilbud.

Asbest Vejledning
(Klik på billedet for at åbne PDF'en)

Denne vejledning, som er udarbejdet af DANSK ASBESTFORENING, indeholder retningslinjer vedrørende udførelse af asbestsanerings -opgaver og kan ved henvisning anvendes ved udarbejdelse af udbudsma­terialer. Grundlaget er Arbejdstilsynets asbestbe­kendtgørelse nr. 1502 af 21. december 2004, nr. 356 af 28. april 2009, samt øvrige relevante bekendtgørelser og vejledninger

Åben som PDF

Bly Vejledning
(Klik på billedet for at åbne PDF'en)

​DANSK ASBESTFORENING har udarbejdet denne vejledning i god praksis ved arbejde med bly og blyholdige materialer, hvori det angives, hvordan sanerings arbejdet skal gennemføres, så hensynet til sikkerhed, sundhed og miljø sikres. Den indeholder vejledninger til brug ved sanering af blyholdige materialer. Den er udarbejdet med hjælp fra professionelle rådgivere og inddrager erfaringer og viden fra ind- og udland.

Åben som PDF

PCB Vejledning
(Klik på billedet for at åbne PDF'en)

​DANSK ASBESTFORENING har udarbejdet denne vejledning i god praksis ved sanering af PCB-holdige materialer, hvori det angives, hvordan saneringsarbejdet skal gennemføres, så sikkerhed, sundhed og miljø sikres. Vejledningen er til brug for bygherrer, rådgivere og entreprenører ved forekomst af PCB-holdige materialer.

Åben som PDF

Skal vi ringe dig op?​

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring netop dit ønske til nedrivning, miljøsanering, eller andet entreprenørarbejde.

Byggeriets KvalitetskontrolDansk Byggeri

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresse

Tømrervænget 6,
Stenstrup Erhvervsområde,
4700 Næstved

Firmainfo

AK
CVR: 35415920