Ring og hør mere

22 52 55 80

Om os - Din entreprenør

​Entreprenør & Autoriseret Kloakmester
 

AK blev startet i 2003 af Alex Krøldrup, som et enkeltmandsfirma.

Gennem årene har der været mange og spændende opgaver, ligesom der løbende kom flere medarbejdere til firmaet, og i 2007 blev Alex Krøldrup Autoriseret kloakmester. Samme år omdannes firmaet til et anpartsselskab med Alex Krøldrup som daglig leder.

I dag er der ca. 25 ansatte i virksomheden, herunder en autoriseret kloakmester, miljøsanitører og maskinførere - og firmaet er nu blevet et aktieselskab.

AK:

Tilbyder nedrivning, nedbrydning miljøsanering, anlæg, jordarbejde, forureningsopgaver m.m.

AK er et mellemstort nedrivnings-, entreprenør- og kloakfirma, som gerne tager hovedentreprisen eller indgår som underentreprenør til de forskellige projektopgaver.

AK har i dag et rigtigt godt samarbejde med flere kommuner her på Sjælland, hvor opgaver er nedrivning- kloak- samt anlægsopgaver.

Skal vi ringe dig op?​

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring netop dit ønske til nedrivning, miljøsanering, eller andet entreprenørarbejde.

Byggeriets KvalitetskontrolDansk Byggeri

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresse

Tømrervænget 6,
Stenstrup Erhvervsområde,
4700 Næstved

Firmainfo

AK
CVR: 35415920