Ring og hør mere

22 52 55 80

Kloakservice

Kloakservice af autoriseret kloakmester

I det moderne samfund i dag er det vigtigt at have et velfungerende afløbssystem, med de rette demissioner. Det gælder både ved nyanlæg og når gamle kloaksystemer skal renoveres. De komponenter, der bruges til kloakservice, skal være velegnede og godkendte og arbejdet alt skal udføres korrekt af en autoriseret kloakmester.

Kloakservice af autoriseret kloakmester - faskineløsning

Vi ved alle, at der er klimaændringer på vej og regnvejret kommer med større og større mængder på kortere og kortere tid. Det er derfor meget vigtigt, at vandafledningen har den rette størrelse.

På samme tid skal der også tages hensyn til fremtiden, hvor klimaændringerne får stor indflydelse på afløbssystemernes funktion og vandaflednings muligheder.

Vi udfører alt inden for kloakservice

Du har nok oplevet, at håndvasken pludselig er holdt op med at udlede vand, eller at din kloak er blevet tilstoppet. I de tilfælde har du måske ikke haft udstyret til at løse problemet selv. Derfor står vi altid til rådighed med en hjælpende hånd i forbindelse med alt inden for kloakservice. Vores autoriserede kloakmester har stor erfaring med alle former for kloakarbejde, og kan hurtigt og effektivt nå frem til en løsning så dit afløb kommer til at fungere optimalt.

Kloakservice af autoriseret kloakmester - kloakrist

AK har, som autoriseret kloakmester den viden, der skal til for at sikre et velfungerende afløbssystem og kloakløsning.

Vil du have professionel kloakservice af en autoriseret kloakmester?

AK service tilbyder:

  • Kloakarbejde
  • Kloakservice
  • Renovering
  • Nyanlæg
  • TV-inspektion
  • Kloakering i det åbne land
  • Rotte propper
  • Rottespærre Læs mere
  • Forsikrings skader, kloak separering, rens og spul af kloaker, rottestop, dræn, nedsivning, minirens samt strømpeforing tilbydes.

Kloakservice af autoriseret kloakmester - Rotte

AK tilbyder nye anlæg af kloaksystemer for private, samt erhvervskunder og kommuner. Dette område har fået et større fokus, grundet manglende vedligehold, underdemissioner af afløb- , rensemuligheder med oversvømmelser eller andre skader til følge.

Skal vi ringe dig op?​

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring netop dit ønske til nedrivning, miljøsanering, eller andet entreprenørarbejde.

Byggeriets KvalitetskontrolDansk Byggeri

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresse

Tømrervænget 6,
Stenstrup Erhvervsområde,
4700 Næstved

Firmainfo

AK
CVR: 35415920