Ring og hør mere

22 52 55 80

Jordforurening

Jordforurening

AK tilbyder fjernelse af forurenet jord, opgravning og fjernelse af gamle olietanke, fjernelse af olie, slagger, tungmetaller, asbest mm.

AK afleverer jordstykket / jordstykkerne renset i henhold til den til enhver tid gældende miljølovgivning. ​

Kontakt os nu og få fjernet forurenet jord mm.
 

AK løser mange forureningssager hvert år. Endnu har ingen forureningssag været for stor eller for den sag skyld for lille.

AK Entreprenør Service A/S jordforurening

Herunder er en tilbagemelding på mail fra en kunde i Næstved:

"Da vi i 2011 købte en grund med hus, som skulle rives ned, fandt vi desværre ud af, at grunden var forurenet og da det var et dødsbo, var der ikke rigtig noget at gøre.

Gode råd var dyre og vi kontaktede Huscompagniet, som vi ønskede at bygge nyt hus med, for at få råd og vejledning.

Vi blev anbefalet at tage kontakt til AK og det har vi aldrig fortrudt. Alex har gennem et år været behjælpelig med mange gode råd, han har været utrolig tålmodig over for de mange spørgsmål, der trængte sig på. Det korte og det lange er, at da kommunen og regionen havde behandlet sagen og vi fik en § 8 - som er fjernelse af jord af anden beskaffenhed - gik der 4 dage - så havde Alex og hans medarbejdere havde revet huset ned, ryddet grunden for træer, gravet en ½ meter jord af og lagt nyt jord på.

Vi kan kun sige, at det var super flot arbejde og at vi helt klart vil anbefale AK, hvis man vil have udført er top professionelt stykke arbejde.

Hilsen Lis og Poul​"

 

Skal vi ringe dig op?​

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring netop dit ønske til nedrivning, miljøsanering, eller andet entreprenørarbejde.

Byggeriets KvalitetskontrolDansk Byggeri

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresse

Tømrervænget 6,
Stenstrup Erhvervsområde,
4700 Næstved

Firmainfo

AK
CVR: 35415920