Ring og hør mere

22 52 55 80

Nyt selskab under AK-Gruppen

AK udfører en bred vifte af anlægsopgaver indenfor jordarbejde, byggemodninger, jernbanearbejde, deponi, jordflytning, rydningsarbejder, støjvolde, oprydningsarbejder og etablering af vej m.v. Vi råder over dumpere, læssemaskiner, dozere, gravemaskiner m.v. 

Vi udfører alle etaper - herunder kloakering - i forbindelse med etablering, udvidelse eller opgradering af veje, cykel- og gangstier. Vi har stor erfaring i at samarbejde med både biologer og arkæologer, når der er behov for at tage særlige hensyn i forbindelse med udgravninger.

AK kan endvidere bistå med kystsikringsopgaver. Vi klarer alle typer af kystsikring med jord, sten, støbte vægge samt med stål eller plastikspuns.

Vi fordrer en høj standard - ikke kun for så vidt angår arbejdskraft, men også i rådgivningsfasen ud fra devisen "hvorfor nøjes med at gøre det godt, hvis man kan gøre det bedre.” Hvis der er en bedre løsning for de samme penge, foreslår vi den. Og hvis der er en bedre måde at gøre tingene på, udvikler vi den. For alle parters skyld og til glæde for økonomien, arbejdsglæden og kvaliteten.

 

 

Skal vi ringe dig op?​

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring netop dit ønske til nedrivning, miljøsanering, eller andet entreprenørarbejde.

Byggeriets KvalitetskontrolDansk Byggeri

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresse

Tømrervænget 6,
Stenstrup Erhvervsområde,
4700 Næstved

Firmainfo

AK
CVR: 35415920